Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė

PROFI linija – sukurta profesionalams, bet pritaikyta visiems

Šiandien vis populiarėja sveikas gyvenimo būdas, kurio viena iš pagrindinių dedamųjų yra subalansuota mityba. Visi žinome, kaip svarbu valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių, nes šiuose maisto produktuose yra ypatingai daug vitaminų ir kitų naudingų organizmui medžiagų. Augant sveikos gyvensenos bumui, auga ir poreikis kokybiškesnėms daržovėms bei vaisiams. O tai, pirmiausia, užtikrina aukščiausios kokybės sėklos, vienos iš tokių yra „Nojaus sėklų“ siūlomos PROFI linijos sėklos.

Kruopščiai atrinktos sėklos gausiam derliui

PROFI linijos sėklos tinkamos Jums, jei daržoves auginate pardavimui, jei daržininkystė – Jūsų didžiausias pomėgis arba, jei keliate itin aukštus reikalavimus daržovių kokybei. Šios linijos sėklos reikalauja daugiau žinių, laiko ir kruopštumo, bet džiugina labai kokybišku ir gausiu derliumi, todėl jas rinktis tikrai verta.

Šios sėklos yra atrinktos iš pirmaujančių pasaulyje sėklininkystės įmonių asortimento, sukurtos selekciniu būdu, kuris užtikrina produktyvumą ir augalų atsparumą įvairioms ligoms, kenkėjams ir neigiamam aplinkos poveikiui.

Rinkdamiesi sėklas būtinai atkreipkite dėmesį į sėklų įpakavimą ir netaupykite, nes tikrai nenorite rizikuoti derliumi ir labai nusivilti. Pigesnės sėklos dažniausiai būna supakuotos paprastoje popierinėje pakuotėje, kuri neapsaugo sėklų nuo drėgmės, saulės ir kito neigiamo poveikio, todėl žymiai sumažina sėklų daigumą. PROFI linijos sėklos yra supakuotos hermetiškoje pakuotėje, kuri yra atspari drėgmei, temperatūros pokyčiams, šviesai. Tai polietileno, aliuminio ir popieriaus barjerinė pakuotė, išlaikanti sėklų kokybę, o sėklas nebūtina panaudoti vienu kartu, šioje pakuotėje sėklas galite pasilikti ir kitam sėjos sezonui neprarandant kokybės ir nerizikuojant daigumu.

Atitinka kiekvieno poreikius

Atsižvelgę į lietuvių poreikius profesionalai siūlo būtent kiekvienam iš mūsų pritaikytas agurkų, kopūstų, morkų, burokėlių, porų, salotų, salierų ir kitų dažniausiai auginamų daržovių PROFI linijos sėklas. Taip pat šios sėklos yra pritaikytos lietuviškam klimatui, todėl garantuojamas kokybiškas ir gausus derlius, kuris svarbus ir daržininkui profesionalui, ir daržininkui mėgėjui.

Augant poreikiui sveikai maitintis, auga poreikis kokybiškesnėms daržovėms, o tuo pačiu – kokybiškesnėms sėkloms. PROFI linijos sėklas nesuklys pasirinkę nei profesionalai, nei mėgėjai daržovėms keliantys itin aukštus reikalavimus.