Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė

Vitalijus Cololo: mano studentavimo laikais vakarėliai buvo labiau laukiniai

cololoHumoristas ir TV laidų vedėjas Vitalijus Cololo neslepia, kad mėgsta žiūrėti komedijas, kurios jam kartais padovanoja įvairių idėjų. Štai pažiūrėjęs komediją „Kaimynai“ prisiminė savo studentavimo laikus. Pasirodo, praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje universitetų bendrabučiuose vyko tokie laukiniai vakarėliai, kokių pavydėtų ir šiuolaikiniai studentai.

Visą video interviu su Vitalijumi Cololo galite pamatyti čia:

„Visų vakarėlių metu kas nors įvykdavo. Vieno vakarėlio metu neapskaičiavome savo galimybių ir užpylėme visą bendrabutį iki tokio lygio, kad trečiame aukšte per laiptus virto vandens krioklys. Bendrabučio nuostoliai buvo kraupūs. Mūsų neišmetė iš universiteto, bet davė griežtą papeikimą ir liepė per mėnesį padengti visus nuostolius“, – dabar jau su šypsena prisimena Vitalijus Cololo.

Humoristas sako, kad pinigus pavyko surinkti, nes visi organizatoriai ėjo dirbti į statybas, buvo priduoti visi buteliai ir net parduotos tos knygos, kurias jie buvo pasiėmę studijoms iš universiteto bibliotekos.

„Dabar studentai viduje neverda, o neverdantis studentas yra pūvantis nuo pat pirmo kurso“, – dabartinių studentų polėkiu juokdamasis abejojo V. Cololo.

Komedijos „Kaimynai“, kuri paskatino Vitalijų Cololo prisiminti savo laukinius studentiškus vakarėlius ir padovanojo naujų minčių vakarėliams, TV premjerą stebėkite per kanalą „TV1000 Premium“ kovo 15 d. 20.00 val. Filme vaidina „Mokyklos miuziklas“ žvaigždė Zacas Efronas ir su kontroversiškuoju „Interviu“ išgarsėjęs Sethas Rogenas.

„TV1000 Premium“ kanalą gali matyti „Viasat“ Auksinio paketo klientai, papildomai užsisakę kanalą, taip pat kitų mokamos televizijos operatorių klientai, užsisakę „Viasat filmai“ ar „Viasat Combo“ paketus.

Laisvalaikio.info